SJUK

då var man plötsligt sjuk, tror jag har halsfluss, har iaf haft feber och har as ont i halsen och nu börjar snuvan också..
uppträdanden gick riktigt bra! och sen drog jag och brandon o fika på rådhuset och sen kom linnea dit så gick vi alla och köpte massa julklappar och sånt!
nu sitter jag och spelar gitarr och skriver faktiskt en låt, började iförrgår typ och den är typ redan klar, ska bara finslipa
inväntar även brandon, vi ska sätta upp gran och ha det mys.
ni får ha det så bra, och tack så heeemskt mycket för alla som gett oss komplimanger för uppträdandet idag, det värmer, ni är bäst!


nytt


julavslutning

godmorgon, idag ska jag vara på skolan 07.30 för att öva, för jag ska sjunga och spela på avslutningen, ska bli riktigt kul och efteråt ska jag köpa massa julklappar!
laddar upp bilder på berlin i något inlägg och det är någon som undrat vad jag köpte och jag köpte konstigt nog bara 3 saker, men jag kan visa det i ett annat inlägg också:)
ha det bra!


NU BÄR DET HEMÅT

snart kommer bussen o vi ska till flyget hem, haft det underbart och roligt och idag har vi vart o shoppat, har även vart på europas största shoppingcenter!


FREDAG

har haft en underbar fredag med brandon och nu har vi även hämtar ringarna!
var lite jobbigt nu på kvällen när han skulle åka, kommer kännas konstigt utan brandon även om det bara är en helg, är ju så van att vara med han dagarna ut och in.
har nu ställt klockan på 03:00 och imorgon på morgonen bär det av till berlin med kören!!!
godnatt

 


LUCIA

ledig från skolan idag för att vi lussar runt på olika företag, jag och min kör
har gått riktigt bra hittills och nu har vi paus till ett, så tänkte käka, förbättra lockarna och kanske läsa lite.
GISSA NÄR JAG GICK UPP IDAG?!
03:30, fyfan.. kan knappt fatta det själv, men vi hade ju samling 06:00 så var ju tvungen så att man hann duscha och locka håret lite och sånt
hoppas ni får en bra lucia!

 


fullt upp

har varit riktigt mycket med lucia och så nu, i söndags var det luciakröning i st: helena med skövdes lucia och i måndags hade vi lucia tåg i samma kyrka fast då var det ingen kröning, har haft riktigt kul och min kör är grym och vi har riktigt roligt ihop!
idag har jag haft skola och efter den drog jag till biblioteket med brandon och pluggade, eller ah jag pluggade
så nu är jag klar med en teknikuppgift vilket känns as skönt.
idag ska jag och eddie stå utanför wennerbergssalen(vet inte om det är rättstavat) på musikskolan och sälja fika innan och efter en konsert, så samlar vi in pengar till berlin resan som för övrigt är I HELGEN?!?!!! kommer bli grymt
jaja, KOM TILL MUSIKSKOLAN OCH KÖP ALLT!!!! haha ha det bra

och en grej till, har börjat läsa en bok som heter "saker som aldrig händer" och jag tycker den är sååå bra, den handlar om en kille som har en tjej och han får reda på att tjejen vart/är otrogen och ah den är riktigt spännande!
kan inte sluta läsa

 


music and production

godmorgon
gud vilken lång dag det var igår, fast vi hade det riktigt kul så man tänkte inte riktigt på det. vi i musikgruppen fick iaf sluta 12 igår så drog vi till skara till music and production för studiebesök. det var verkligen riktigt häftigt där, med riktigt fina lokaler, studio osv
känner att jag börjar bli lite förvirrad alltså, har alltid vart as säker på västerhöjd men funderar starkt på mop istället
vi hade iaf riktigt roligt och så drog vi alla o käka pizza.
idag är det torsdag och jag ska te skolan om jag kommer iväg pga snön haha, vårt hus är typ igensnöat och så är många bussar inställda..TOG MED MIG KÄNSLAN HEM

hade endast hemkunskap idag sen pkte vi för att sjunga, konserten gick skiiiitbra! efter den drog jag o brandon till musikaffären i stan och köpte en inspelnings kabel eller vad det är, till min gitarr, sen drog vi te hemma kväll och så åkte jag hem, idag ska jag plugga och så tänkte jag dra till elinsesplanad, måste köpa lite smink och sånt.

 


julstämning

har inte mått speciellt bra idag, speciellt inte när jag kom hem, kom hem efter 5 för hade extra musik, kändes askonstigt att åka hem ifrån skolan när det är jättemörkt ute haha! och skolan var helt nedsläkt. hade det iallafall bra på musiken, imorgon är det konsert som gäller! så får släpa med mig gitarren imorgon. jag och brandon ska göra en mashup, jag spelar o sjunger och brandon sjunger med lite ibland och rappar, ser verkligen fram emot imorgon!
nu ska jag plugga, tänkte lägga mig tidigt idag
ha det bra! :)

 


helgen

igår var det en stressig morgon och skulle sjunga i kyrkan i stan kl 12, så jag kom försent fast typ bara bara 3 minuter men ändå, dom började att sjunga 12 så kom mitt i ett nummer haha! iaf, jag hoppade in och det gick bra ändå. sen drog jag, mamma och johanna o käka på bishop arms och då började jag må skirt dåligt, och vi skulle sjunga på torget då typ, men ah, jag sket i det, så kom brandon. och vi drog o kollade på ringar, så nu har vi beställt två styckna med varandras namn och förlovelsedatumet i, dom kommer om ca två veckor! vi drog till rådhuset, sen åkte vi till affären o köpte godis och sen hem till han, förutom att jag mådde dåligt så var det en riktigt bra dag igår!
idag ska jag och brandon åka ut till tibro och käka, hoppas ni får en bra dag! 

 


RSS 2.0