SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

FAVORITFÄRG? svart

VAD HETER DIN KILLE? han heter brandon

HUR LÄNGE HAR NI VARIT TILLSAMMANS? hm.. i ca 2 månader, lite mer..

DRICKER DU? HUR OFTA? ah, inte så jätte ofta (:

VAD SKA DU GÖRA I SOMMAR? jag åker ju till cypern om lite mer än en vecka, sen på lovet åker jag till öland med massa vänner, sen ska jag ju självklart vara här i skövde,träffa vänner o ha jävligt kul, kanske skaffar f-kort i sommar också..

HUR ÄR DIN RELATION TILL DIN PAPPA? min och pappas relation är bra, bara att det är lite jobbigt just nu.. men annars är det bra, även om vi inte träffas ofta.

VAD GILLAR DU BÄST HOS DIG? ehm.. jag tror.. att jag gillar att jag är ärlig och aldrig snackar skit bakom folks ryggar.

VAD ÄR DIN STÖRSTA DRÖM? det brukade alltid vara att bli känd sångerska förut men nu tycker inte jag att det är så viktigt längre, jag vill mest bara kunna ta dom chanserna att sjunga så mycket som möjligt för jag älskar det! och att vara lycklig eklart

KAN DU LÄGGA UPP EN VIDEO NÄR DU SPELAR GITARR OCH SJUNGER? höhö, kanske, om jag vågar

VILKA ÄR DINA BÄSTA VÄNNER? alla är dom bästa! men dom närmsta, det är jessica och lina

VAD ÄR DET DU ÅNGRAR MEST? att lita på en person även fast att man blev sviken flera gånger

VILKET VAR DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE? det var med erik, bara 8 månader hehe

VILKA HAR DU VARIT TILLSAMMANS MED? orkar inte räkna upp, men det är la några från när man var liten och typ 3-4 seriösa förhållande

HUR TRÄFFADES DU OCH DIN BRANDON? vi träffades i skolan, ni vet man har ju typ ett extra ämne som man gillar extra mycket, jag och han hade musik så vi går i samma grupp, så vi hade musik med varandra varje torsdag, det var som att jag fastnade lite med blicken första gången jag såg han haha, så började jag bara kolla på han på avstånd, kände mig kär redan då hihi, sen började vi ta kontakten med varandra och ah..

RÖKER DU? jag har rökt i ett halv år, men jag har typ nyss slutat, känner mig stolt faktiskt (:

DIN FAVORITMAT? aaaalllt som går att stoppa i munnen!! haha nej, men jag gillar nog allt tror jag.. fast grillat är lite sådär extra gött..

KAN DU BERÄTTA LITE OM DIG SOM PERSON? okej, jag tycker att jag är snäll, kan knappt vara sur på någon utan att få dåligt sammvete.. det är väl lite dåligt hos mig.. men aja, och jag ljuger aldrig,snackar aldrig skit och kommer aldrig på rykten.

VAD VAR DIN BÄSTA FYLLA? det var första gånger jag var full, haha herrejomala säger jag bara..!!

NÅGOT DU VERKLIGEN ÅNGRAR? VADÅ? jag ångrar två saker som egentligen handlar om samma sak.. som hände för ett tag sedan som jag tycker var helt onödigt av mig nu när jag ser tillbaka..

VEM STÄLLER ALLTID UPP FÖR DIG? min mamma

OM DU FICK VETA ATT DU SKULLE DÖ INOM EN VECKA, VAD SKULLE DU GÖRA PÅ DEN TIDEN DU HAR KVAR DÅ?
jag skulle berättat till alla mina underbara vänner hur mycket dom betyder för mig, jag skulle sagt saker till personer som jag inte har vågat säga, jag skulle käka pizza,kinamat,grillat, jag skulle badat naken i karstorp,jag skulle dricka, jag skulle ta en sista feting, jag skulle haft sex,jag skulle pratat gamla minnen, jag skulle åkt till liseberg okej jag orkar inte mer haha..

DIN BÄSTA KILLVÄN? metti, helt klart.

OFTA DU SPELAR CS? japp, har inget cs hemma men jag spelar så fort jag kan och får låna någons..

ÄR DU OSKULD? nope (:


så där har ni några svar, svarar på dom andra frågorna nästa vecka eller i denna veckan..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback